top of page

Hej

Jeg hedder Alexandra Mihalcea Garonfolo og jeg er stifter af Moder Jord GAIA

En familieforøgelse er magisk, kraftfuld og livsforandrende, og derfor synes jeg det er helt essentielt at familien -især den fødende, skal føle at de er i trygge rammer, kan få støtte og ikke mindst styrke når de allermest har brug for det.

Som doula tilbyder jeg at være din styrke i alle aspekter af starten på forældreskabet. Det er vigtigt at understrege at støtte og vejledning hos mig foregår på den gravide, fødende og ammendes præmisser og jeg lytter netop til hvad den enkelte ønsker.

Med udgangspunkt i dette, er jeg som doula med til at forme og klæde dig og evt din partner på at blive klar til jeres nye roller på empatisk og nærende vis. Fra graviditeten tilbyder jeg bl.a. fødselsforberedelse, vejledning til smertelindringsteknikker, planlægning af fødslen, rebozo og akupressur, samt fødselsmodning. Jeg er også gerne med til fødslen, som din støtte og styrke med værktøjskassen fyldt med fx hjælp til fødestillinger, ve-mestring og naturlig smertelindring. Jeg har 8 års personlig og kontinuerlig amme-erfaring fordelt på 3 børn og er i gang med at uddanne mig til ammerådgiver, og kan derfor vejlede om både ammeopstart, men også amning længere henne i dit forløb.

Du kan forvente at jeg som din doula er empatisk, nærende, åben, styrkende og lyttende. Jeg tager imod et enkelt forløb om måneden for at sikre at jeg står til rådighed for netop jer i jeres terminsperiode og har siden jeg blev færdiguddannet i april 2023 som doula, haft 7+ fødsler, som har været både hjemme, og på flere forskellige hospitaler (Roskilde, Rigshospitalet, Herlev og Hvidovre). Det har givet mig et godt overblik over hvordan samarbejdet er, med de forskellige steder og jordemødre samt samtidigt udstyret mig med en velkendthed og ro. 

Jeg bor i Roskilde Vest i en dejlig, charmerende og ældre murermestervilla med min mand Herbert og vores 3 børn, Leonardo fra 2015, Sienna fra 2017 og Serena fra 2020, og har skabt mit lille doulavirke her. Jeg kommer også gerne hjem til dig, hvis du ønsker. 

Jeg glæder mig til at tage imod dig og styrke dig i dit moderskab

Alexandra2022.png

Nærvær og omsorg

Vælger du mig som din doula eller behandler, er du sikker på at få en person med nærvær, varme og omsorg i højsæde. Du er sikret en værdifuld partner i din start på moderskabet, som har både personlig og faglig erfaring med amning, rebozo, vikling, fødselsforberedelse og meget mere. 

Igennem mit liv, har jeg boet, studeret og arbejdet i forskellige lande og det har givet mig evnen til at forstå, tale og connecte med folk fra mange forskellige nationaliteter og kulturer. Jeg har boet i Schweiz, Canada, USA (New York), Italien (Rom og Milano), og Rumænien. Derudover er jeg selv fra en meget blandet baggrund - fra Rumænien, Danmark, Syrien og Italien.

B05A8899.jpg

Mor til 3

Gennem mit moderskab er jeg kommet mere i kontakt med mig selv, den gravide og fødende krop og ønsker at støtte andre kvinder i deres forløb. Jeg har født mine 3 børn både hjemme, og på hospitalet og haft en senpræmatur baby også. 

Min intuition har styrket mit moderskab meget og efterfølgende er jeg blevet klogere på mange aspekter af moderskabet, jeg ikke kendte til. Jeg vil gerne være med til at skabe grobund for den læring hos kvinder allerede i deres graviditet enten med deres første eller efterfølgende babyer. 

fødselsterapeuten uddannelse

Uddannelse

Jeg har taget min doula uddannelse via Fødselsterapeuten og er blevet færdiguddannet i april 2023. Jeg er i april 2023 også blevet uddannet i gravidmassage ved MassørTeamet. Samtidig er jeg i gang med en uddannelse som ammerådgiver, og når jeg er færdig, bliver jeg frivillig ammerådgiver pr. tlf gennem Forældre og Fødsel. Har du brug for mere end den telefoniske rådgivning, er du velkommen til at kontakte mig.

Desuden er jeg frivillig doula hos Fødselshjælpen.

I juni 2023 har jeg været i praktik hos privatjordemoder Susanne Kristensen, som driver klinikken Jordemoderen i Roskilde. 

Min baggrund er noget helt andet. Jeg er nemlig uddannet cand.merc. fra CBS, men efter mange år og overvejelse, har jeg valgt at følge min intuition og drøm om at hjælpe andre kvinder 

bottom of page